2013. május 17., péntek

Megjött az első vízhűtéses okostelefon


A NEC kimondottan hölgyeknek szánja a legújabb droidját.
vízhűtés határozottan nem újdonság a fogyasztói elektronikai piacon, ám eddig tipikusan a teljesen hangtalan, vagy brutálisgamer számítógépre vágyók vásároltak / állítottak össze maguknak nem porkavarókkal szerelt PC-ket. Ettől függetlenül a vízhűtés természetesen szinte bárhol bevethető, így a japán NEC mérnökei egy vélhetően váratlanul jött isteni szikra hatására megtervezték a világ első ilyen módon hűtött okostelefonját.


A június végén kizárólag az NTT DoCoMo szolgáltatónál piacra kerülő Medias X 06E további érdekessége, hogy habzószájú geekek helyett kifejezetten hölgyeknek tervezték, még egy fülhallgató-aljzatba dugható, világítós fejű ékszerféleség is jár hozzá. A NEC szerint a hűtés nem csak a központi egység által termelt hőt vezeti el hatékonyan, hanem általánosságban véve kellemesen hűvös fogásúvá teszi a készüléket.


nec-medias-x-06e_screenshot_20130517102536_2_nfh.jpg


A telefon ismert specifikációi: 4,7 colos és 1280×720 képpontos OLED érintőkijelző, 13,1 megapixeles Sony Exmor RS hátlapi kamera, négymagos és 1,7 Ghz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése