2013. május 25., szombat

Ezt tudja majd az új Chrome böngésző


Gyorsabban töltődnek be az oldalak, és a böngésző akkor is értesít az új e-mailről, ha meg sincs nyitva. Béta állapotban már kipróbálható az új Chrome.
Két fontos újdonságot is hoz a Google Chrome böngésző következő verziója. Az egyik a vállalat által fejlesztett, Blink névre hallgató motor, melynek alkalmazása a várakozások szerint gyorsabb JavaScript-feldolgozást, így az eddigieknél gyorsabb oldalbetöltődést jelent majd.
A másik újdonságot a továbbfejlesztett értesítési képesség jelenti. Az új funkcionalitást biztosan támogatják majd a Google saját szolgáltatásai, így például bővebb értesítést is kérhetünk majd a böngészőtől, ha új levelünk érkezik a Gmailbe, vagy emlékeztetőket küldhet nekünk a Google Naptár. Az új értesítéseket külső fejlesztők is használhatják majd a Chrome webtárhelyén közzétett alkalmazásaikban.
Értesítési központ a Chrome 28-ban
Fotó: Google
Érdekesség, hogy a Google úgy oldja meg a Chrome-ba épített értesítési rendszert, hogy a chrome-os webalkalmazások akkor is képesek legyenek üzeneteket küldeni a felhasználónak, amikor a böngésző maga nincs is megnyitva.
A béta verziós Chrome 28 innen tölthető le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése