2013. május 18., szombat

Ezt a mobilt akarják a legtöbben

A Samsung Galaxy S4 alig néhány napja teljesítette a 6 milliós eladási számot - és alig néhány nap múlva fogja a 10 milliósat.

"Biztosak vagyunk benne, hogy jövő héten az S4 eladásai átlépik a 10 milliót. Jóval gyorsabban fogy, mint az előző modell, az S III" - mondta a Korea Times című lapnak csütörtökön Jong-kyun Shin, a Samsung mobilos vezetője. Mindez azért érdekes, mert még csak kedden számoltunk be róla, hogy a telefonból egy hete eladták a 6 milliomodik darabot. A szöüli vezető hangsúlyozottan eladott, nem pedig csak leszállított darabszámról beszélt.
Fotó: László Ferenc
A Galaxy S II-nél 5 hónap kellett a 10 millióhoz, a tavalyi csúcsmodell Galaxy S3-nak 50 nap, a Galaxy S4-nek pedig, úgy tűnik, egy hónapnál is kevesebb kell ehhez. Az S4-hez csak az Apple tavaly őszi iPhone 5-je érhet fel, de annak 10 milliós mérföldkövéről nem kommunikált semmit a vállalat, így hivatalosan nem lehet róla tudni ezt az adatot.
A Samsung zászlóshajójának eladásait tovább pörgetheti a héten a Google által bejelentett új verzió:egy olyan S4, amelyiken nem a dél-koreai kezelőfelület fut, hanem tiszta Android.
A Galaxy S4 részletes tesztjét ebben a cikkünkben olvashatják, míg a legfontosabb jellemzőit összefoglaló videót itt tekinthetik meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése