2013. május 22., szerda

Az aranyozott iPad a kedves vendégnek


Talán senki nem lepődik meg, hogy Dubai híres luxusszállodájáról van szó, ahol ilyen módon is szolgálják a fényűzést.

A Burj Al Arab valószínűleg mindenki számára ismert, hiszen a hétcsillagos luxushotel jellegzetes formáját éppen elégszer láthatjuk, amikor Dubairól van szó. Habár viszonylag kevesen engedhetik meg maguknak, de azért jó tudni, hogy már a 24 karátos arannyal bevont iPad is a szobák felszereltségének részét képezi.

A csillogó külső mellé kapott egy ICE (Interactive Customer Experience) alkalmazást is, mely nem más, mint a vendégeket tájékoztató app, ami a többek között a szolgáltatásokról és az étkezések időpontjáról, illetve az étlapról ad tájékoztatást. 
Az aranyozott iPad-et az ezen a területen igen járatosnak nevezhető Gold & Co. London készítette, melynek vezérigazgatója, Amjad Ali úgy nyilatkozott, hogy "a 24 karátos iPad a tökéletes luxuskiegészítő és ezért akartuk, hogy a világ legfényűzőbb hotelének szobáiban is ott legyen. A szimmetria nyilvánvaló, mivel az arany iPad és a hotel egyaránt egyedülálló minőséget és dizájnt képvisel". A 24 karátos táblagép a hotel boltjában is megvásárolható, amiért 10.200 dollárt kell a kasszánál hagyni, de ugyanitt aranyozott iPad Mini, iPhone 5 és BlackBerry Q10 is kapható. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése